Virtualna šetnja oku je ugodan i idealan je način da se dovedu novi posjetitelji na Vašu web stranicu, posebno ako želite pokazati prirodne ljepote i krajolik koji Vas okružuju. Posjedujete li ugodno namještene vile , apartmane, brodove, automobile, ugostiteljske prostore, imamo idealno rješenje za Vas. Pomoću kvalitetne opreme i suvremene tehnologije u mogućnosti smo kreirati virtualnu šetnju kojom će te najrealnije prikazati Vašu okolicu ili prostor. Virtualna šetnja prikaz je stvarnih lokacija sastavljen od međusobno povezanih fotografija koje čine neprekinuti panoramski pogled kroz 360° u svim smjerovima. Iste mogu biti obogaćene multimedijalnim elementima ( glazbena podloga, zvučni komentar, video elementi, hotspotovi, mape…)

Sve donedavna, virtualne su šetnje bile prevelike za učitavanje večini korisnika. Nove tehnologije te znatno veće brzine internet veza donijele su kvalitetnije i atraktivnije virtualne šetnje koje se s lakoćom učitavaju kako na računala tako i na smartphone uređaje.

Postojanje virtualne šetnje na Vašim web stranicama omogućava posjetitelju da vidi Vaše interijere ili eksterijere iz udobnosti svog doma ili sa svog smartphone uređaja u bilo kojem momentu. Ne samo da će vidjeti Vaše prostore, već će dobiti i osjećaj prostranosti. Ako su već bili u Vašim prostorima, jednostavnije će ga predstaviti svojim prijateljima ili obitelji, te ih možda potaknuti da Vas i oni posjete. Virtualna šetnja pruža korisnicima maksimalan osjećaj prisutnosti i interaktivnosti.

Svaka virtualna šetnja brzo će privući pozornost bilo kojeg internetskog “surfera”. Kad završe s gledanjem prostora, žuditi će za više informacija, što će rezultirati većom posjećenošću.

Gdje se sve primjenjuju virtualni prikazi

*hoteli i apartmani
*ugostiteljski objekti
*turističke znamenitosti
*gradovi, trgovi, ulice
*prodaja nekretnina i plovila
*najam nekretnina i plovila
*prodaja vozila
*auto saloni
*saloni namještaja
*prezentacija proizvoda za turističke djelatnosti
*umjetničke galerije i muzeji
*trgovački centri, trgovine, poslovni prostori…

Go top ^

Visit Us On Facebook